Voedingsarmbanden - borstvoedingsarmbanden

Voedingsarmbanden zijn een handig hulpmiddel bij het geven van (borst)- voeding aan je baby. Je kunt er precies mee aangeven hoe laat en aan welke kant je voor het laatst hebt gevoed. En dat is gemakkelijk want je hebt daarmee een geheugensteuntje dat je helpt te herinneren wanneer het tijd is voor de volgende voeding. Mooi en praktisch dus!

Hoe werkt het?

De voedingsarmband is als het ware een klokje en bestaat uit 12 genummerde kralen met daartussen telkens 4 andere kralen. Elke kraal staat voor een kwartier. Het bedeltje is verstelbaar en hang je tussen de kralen die aangeven wanneer je voor het laatst hebt gevoed. Als je borstvoeding geeft, doe je de voedingsarmband om je linker of rechter pols afhankelijk van aan welke kant je voor het laatst hebt gevoed.
Tip: zo'n armband is natuurlijk een handig en bijzonder kraamcadeautje!

Borstvoedingsarmbanden van Mamakado

Mamakado heeft een lijn borstvoedingsarmbanden van hun eigen merk uitgebracht. De verkrijgbare armbanden vonden ze een tikje te saai en teveel met plastic kralen. MamaKado erkende dat je als kersverse moeder ook wel eens snakt naar een beetje luxe tussen alle vieze luiers, spuugvlekken en gebroken nachten in! Vandaar dat ze bij MamaKado hebben besloten dat een voedingsarmband behalve functioneel, ook nog eens heel erg mooi moet zijn.

Borstvoedingsarmbanden van Mamakado bestellen


Milk Bands

Milk Bands zijn uniek ontworpen en gepatenteerde voedingsbandjes uit Amerika. Het borstvoedingsbandje herinnert je eraan welke borst je bij de laatste voeding als eerste hebt aangeboden aan je baby om te drinken door simpelweg het bandje binnenstebuiten te keren bij iedere voeding; je hoeft het bandje niet steeds van pols te wisselen.

Doe het borstvoedingsbandje om je pols zodat de kant waarmee je de laatste voeding bent begonnen zichtbaar is (RIGHT of LEFT). Wanneer de volgende voeding begint kijk je op het borstvoedingsbandje zodat je weet met welke kant je de voeding begint en keer je vervolgens het bandje binnenstebuiten voor de daaropvolgende voeding. Wanneer je in de nacht voedt kun je in het donker zelfs herinnerd worden met welke kant te beginnen doordat het woord RIGHT op het bandje ligt en het woord LEFT er in ligt. Met je vingertoppen kun je het verschil voelen.

Bestellen